پیروزی بر دشمن با سوره محمد
با پیروزی بر دشمن با سوره محمد از بخش مذهبی سایت تفریحی جیران همراه باشید.
سوره محمد چهل و هفتمین سوره و از سورههای مدنی قرآن است که در جزء ۲۶ جای دارد. ذکر نام محمد(ص) در آیه دوم را دلیل نامگذاری این سوره دانستهاند.
موارد پیشنهادی
موضوع اصلی آن ویژگیهای مؤمنان و کفار و عاقبت آنها در آخرت است. آیه هفتم سوره محمد که بر چگونگی دریافت نصرت الهی اشاره دارد از آیات مشهور و نامدار این سوره است. آیه چهارم مبنی بر ممنوعیت کشتن اسیران جنگی و آزادی آنان به صورت رایگان یا در قبال دریافت فدیه، از آیات الاحکام شمرده شده است.
در امان بودن از فقر و سیراب شدن از چشمههای بهشتی از جمله پاداشهای تلاوت این سوره دانسته شده است.
امام صادق (ع) فرمودند: هر کس سوره الذین کفروا را بخواند هرگز شک نکند و هیچگاه در دل او شکی راجع به دینش راه نیابد و هیچ وقت خداوند او را به تنگدستی و ترس از سلطان گرفتار نسازد و همیشه از شک و کفر در امان است تا در گذرد و چون بمیرد خداوند هزار فرشته برای وی در قبر بگمارد تا نماز خوانند و ثوابش برای او باشد و چون از قبر برخیزد بدرقه اش نمایند تا در پیشگاه خداوند عزوجل در پایگاه ایمنان او را باز دارند و در امان خدا و رسولش محمد (ص) خواهد بود.
رسول خدا (ص) فرمودند: هر کس سوره محمد (ص) را بخواند بر خداوند لازم است که از جویبارهای بخشت به او بنوشاند. ابوبصیر از حضرت صادق(ع) روایت کرده است که فرمودند: هر کس سوره محمد (ص) را بخواند هیچگاه در دینش شک وارد نخواهد شد و همیشه از شرک و کفر محفوظ خواهد بود تا آنگاه که بمیرد و پس از مرگش خداوند هزار فرشته را مأمور می کند که در قبرش نمازبخوانند و ثواب نمازشان برای او خواهد بود و همراه او هستند تا اینکه او را در پیشگاه خداوند به جایگاه امنی برند و در امان خدا و پیامبرش حضرت محمد (ص) می باشد و نیز حضرت صادق (ع) فرمودند: هر کس می خواهد حال ما و دشمنان ما را بداند باید که سوره محمد (ص) را بخواند که در این سوره یک آیه درباره ی ما و یک آیه در مورد دشمنان ما خواهد یافت.
به نیت ظفر بر دشمن این سوره را بخواند و نیز به جهت نترسیدن.
بیشتر بخوانید:
تأثیر ترتیب تولد روی شخصیت افراد
دانلود متن و ترجمه و صوت سوره محمد (ص)
نظرات کاربران